Datering
Maker van der Peijl

Koninklijk bezoek 1925 Nes

Bezoek van Koningin Wilhelmina, Prins Hendrik en prinses Juliana aan Nes, 7-8 september 1925. Het gezelschap verlaat het gemeentehuis.

Identificatie
Titel
Koninklijk bezoek 1925 Nes
Objectnummer
F022073
Objectcategorie
Fotocollectie
Objecttype
  • foto
    Niet bewegende afbeeldingen vervaardigd met van stralingsgevoelige materialen (gevoelig voor licht, elektronenstralen of nucleaire straling), met uitzondering van reproductieve afdrukken van documenten en technische tekeningen. Gebruik daarvoor termen, die bijeengebracht zijn onder 'reprografische kopieën'. Foto's kunnen positief of negatief zijn, ondoorschijnend of transparant (in vaktermen: opzicht of doorzicht).
Persistente URL
http://hdl.handle.net/21.12111/zzm-collect-39546
Over
Onderwerpen
  • Vorst (persoon)
    Onafhankelijk regeerder, hoofd van een rijk (monarch, koning, heerser, souverein), iemand van (hoge) adel die heerst over een gebied.
  • Raadhuis
    Gebouw waar burgemeester en vroedschap, de raad, bijeenkwam, en waar door de schout of vierschaar recht werd gesproken, rechthuis. De naam werd ook in steden gebruikt. (Haslinghuis)
  • Auto
    Een auto of automobiel (van Grieks auto- ('zelf') en Latijn mobile ('bewegend') is een zelfstandig voortbewegend rijtuig om mensen, voorwerpen en/of dieren te verplaatsen.
Vervaardiging
Maker
  1. van der Peijl ()
Datering
Aankoop & Licentie
Verworven
schenking
Licentie
BY-SA
Locaties
  • Nes (Ameland)
  • Leiden

Trefwoorden