Datering
Maker medaillehuis Suurd B.V.

Prijsstander van een zeilwedstrijd van de P.S.V.T.

Prijsstander. Wit kunststof. Centraal een medaillon waarop een afbeelding van een zeilboot uit de zestienkwadraatklasse. Op de voorzijde van de voet een plaatje met inscriptie: "Zeilwedstrijd / P.S.V.T. / 3e pr. 1981".
De prijsstander is afkomstig van het politiebureau te Sneek. Waarschijnlijk is de prijs gewonnen tijdens een zeilwedstrijd voor politiesportverenigingen.

Identificatie
Titel
Prijsstander van een zeilwedstrijd van de P.S.V.T.
Objectnummer
FSM-2008-108
Objecttype
 • Prijsstanders
 • Zeilprijzen
Persistente URL
http://hdl.handle.net/21.12111/fsm-collect-1000021103
Over
Onderwerpen
 • Zeilsport
 • Zestien-kwadraat-klasse
 • Politie
  De politie is een overheidsdienst die tot taak heeft: het zorgen voor de handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die dat nodig hebben.
Werk
Breedte
9.0 cm
Hoogte
19.0 cm
Lengte
6.6 cm
Museum
Fries Scheepvaart Museum
Vervaardiging
Maker
 1. medaillehuis Suurd B.V.
Datering
Materiaal
 • Kunststof
  Verbinding bestaande uit grote moleculen (polymere verbinding), gemaakt van natuurlijke producten (bijv. cellulose) of zuiver chemisch. Er bestaan drie soorten kunststof: thermoplasten, thermoharders, en elastomeren. Niet te verwarren met plastic, dat hier gebruikt wordt als synoniem voor thermoplast. (Project Fotografie)Chemical compounds consisting of large molecules (polymer compound), made of natural products (such as cellulose) or purely chemical. There are three classes of plastics: thermoplasts, thermohardening plastics and elastomers. Do not confuse with 'plastic' used as a synonym for thermoplasts. (Project Fotografie)Kunststoffen zijn chemische verbindingen die door niet-natuurlijke scheikundige processen worden gemaakt. (Wikipedia)
Aankoop & Licentie
Licentie
BY-SA