Datering
Vervaardiger Pieter (Pzn.) Faddegon

Het eerste ontwerp voor de bedijking der Zuiderzee, 1848

Het eerste ontwerp voor de bedijking der Zuiderzee, 1848

Het eerste ontwerp voor de bedijking der Zuiderzee, 1848 / door J. Kloppenburg en P. Faddegon Pz. ; met een inl. van W.H. Kloppenburg. - Zutphen : Thieme, [1916]. - 100 p. ; 31 cm Boek bestaande uit 100 pagina's en een harde blauwe kaft, waarop kaart van Nederland afgebeeld staat.

Identificatie
Titel
Het eerste ontwerp voor de bedijking der Zuiderzee, 1848
Objectnummer
014278
Objectcategorie
Grafiek
Objecttype
  • boek
    Verzamelingen van houten of ivoren tabletten, of vellen papier, perkament of soortgelijk materiaal, die blanco, beschreven of bedrukt zijn, en die aan elkaar zijn geregen of gebonden. Gewoonlijk vele gevouwen en gebonden bladen met ononderbroken drukwerk of tekst; wanneer het gedrukt materiaal betreft gaat het vooral om een gebonden band of een band van redelijke formaat. (AAT-Ned)
Persistente URL
http://hdl.handle.net/21.12111/zzm-collect-7155
Werk
Hoogte
31 cm
Museum
Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Vervaardiging
Vervaardiger
  1. Pieter (Pzn.) Faddegon (vervaardiger)
  2. W.H. Kloppenburg
  3. Thieme (uitgever)
Datering
Materiaal
  • papier
    Verwijst in het algemeen naar alle typen vervilte vellen of weefsels die bestaan uit vezels, die uit in water gedompelde pulp zijn gevormd en gedroogd op een fijn schepraam. De vezels kunnen dierlijk zijn, zoals haar, zijde of wol, of mineraal, bijvoorbeeld asbest. Ook kunstvezels zijn een mogelijkheid. Het meeste papier wordt echter gemaakt van plantenvezels van bijvoorbeeld houtpulp, gras, katoen, linnen en stro. Van Dale)
Verwerving en licentie
Copyright
BY-SA
Locaties
  • Zuiderzee
Reproductie
Vervaardiger van reproductie
Picturae