Datering
Maker Udo E.E. Vroom

Oude woning

Oude woning met stookplaats en daarvoor een sierhek.

Identificatie
Titel
Oude woning
Objectnummer
F032274
Objectcategorie
Fotocollectie
Objecttype
  • foto
    Niet bewegende afbeeldingen vervaardigd met van stralingsgevoelige materialen (gevoelig voor licht, elektronenstralen of nucleaire straling), met uitzondering van reproductieve afdrukken van documenten en technische tekeningen. Gebruik daarvoor termen, die bijeengebracht zijn onder 'reprografische kopieën'. Foto's kunnen positief of negatief zijn, ondoorschijnend of transparant (in vaktermen: opzicht of doorzicht).
Persistente URL
http://hdl.handle.net/21.12111/zzm-collect-45602
Over
Onderwerpen
  • Woonhuis
    Woonhuizen zijn huizen waarin gewoond wordt.
  • Stookplaats
    Stookplaatsen zijn speciaal ingerichte plekken in gebouwen waar open vuren voor verwarming en koken zijn aangelegd. De open vuurplaatsen kunnen op of iets boven de vloer liggen, doorgaans tegen een muur maar ook in de vrije ruimte. (Haslinghuis)
  • Hek
    Hekken zijn de bewegende delen in een omheining of poort en bieden toegang tot een tuin, park, erf, begraafplaats of ander terrein. Het hek bestaat uit een samenstel van spijlen en regels, staven of tralies, is bevestigd aan stijlen en kan afgesloten worden. Een hek kan zijn gemaakt van hout of metaal en biedt doorzicht. De vorm kan variëren van een meer dan manshoog rijk versierd smeedijzeren toegangshek van een buitenplaats tot een eenvoudig laag houten hek. (Haslinghuis)
Vervaardiging
Maker
  1. Udo E.E. Vroom ()
Datering
Aankoop & Licentie
Verworven
opdracht
Licentie
BY-SA
Locaties
  • Zoutkamp

Trefwoorden