Datering
Vervaardiger N.J. Steltenpool

Boerderij met stijltuintje

Overzicht van de boerderij van de fam. Snel, Oosterholtseweg 44 te Oosterholt. Type: Hallehuisboerderij met T-huis. Voor het huis leilinden. De perken zijn omgeven door buxushaagjes. Voor de schuur een leipeer.

Identificatie
Titel
Boerderij met stijltuintje
Objectnummer
F019740
Handle
http://hdl.handle.net/21.12111/zzm-collect-37638
Objectcategorie
Fotocollectie
Objecttype
 • negatief
  Foto's, gewoonlijk op een transparante drager waarop de tonen en kleuren het tegenovergestelde zijn van hun natuurlijke verschijning. Gebruik 'negatiefdrukken' voor fotografische afdrukken waarop de tonen en kleuren het tegenovergestelde zijn van hun natuurlijke verschijning. Gebruik 'clichés-verre' voor fotografische afdrukken van een beschilderde of betekende glazen plaat. (AAT-Ned)
Over
Trefwoorden
 • weidelandschap
  Gebied met grote stukken grasland, weilanden.
 • boerderij
  Boerderijen zijn erven met gebouwen er op die in oorsprong bedoeld zijn om agrarische activiteiten te laten plaatsvinden. Als deze agrarische activiteiten niet meer plaatsvinden, wordt het erf met de gebouwen toch nog een boerderij genoemd. Soms wordt met boerderij alleen het hoofdgebouw bedoeld. De term boerderij wordt ook gebruikt om het agrarische bedrijf mee te duiden. (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)
Vervaardiging
Vervaardiger
 1. N.J. Steltenpool
Datering
Verwerving en licentie
Verworven
opdracht
Copyright
BY-SA
Locaties
 • IJsselmuiden
fotograaf

Ko Steltenpool

, 1939

Lees meer
RKD

Trefwoorden