Datering
Maker Siebe Jan Bouma

Het Proveniershuis

De ingang van het Proveniershuis te Kampen. Vrouw met kinderwagen op de voorgrond.

Identificatie
Titel
Het Proveniershuis
Objectnummer
F072614
Objectcategorie
Fotocollectie
Objecttype
  • dia
    Een dia (of diapositief) is een (met een zogenaamd omkeerprocedé) positief ontwikkelde kleuren- of zwart-witfoto op transparant materiaal. Kleurenfoto's voor publicatiedoeleinden worden meestal als dia gemaakt. In toenemende mate worden hiervoor echter digitale camera's ingezet. (Wikipedia)Afkorting voor diapositief. (Project Fotografie)Positieve transparanten, geschikt voor projectie, al dan niet ingeraamd. Bij inraming twee formaten toegepast: 35mm-film en 6 x 6 cm. (AAT-Ned)
Persistente URL
http://hdl.handle.net/21.12111/zzm-collect-112080
Over
Onderwerpen
  • Verzorgingsgebouw
    Gezondheidsinstellingen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van en revalidatie na ziekten en verwondingen die gedurende langere tijd zorg behoeven. (AAT)Health facilities specializing in the treatment of and rehabilitation from illnesses and injuries that require prolonged care over an extended period of time. (AAT)
  • Deur
    Barrières die draaien, schuiven, kantelen, of vouwen om een deuropening af te sluiten, meestal van een massieve en afgewerkte constructie en die meestal leiden naar binnenruimtes of die scheiden. Wordt ook gebruikt voor vergelijkbare elementen die een bak of een kast afsluiten. Voor minder massieve of afgewerkte constructies en die meestal twee buitenruimtes scheiden wordt 'hekken (poortonderdelen)' gebruikt. (AAT-Ned)
  • Kinderwagen
    Verschillende voertuigen op wielen die vooral zijn bedoeld voor het vervoer van kleine kinderen; kunnen geduwd of getrokken worden en zien er vaak uit als een wagen of een rijtuig. Gebruik 'wandelwagens' voor voertuigen die vooral zijn ontworpen om kinderen in voort te duwen die rechtop zitten. (AAT-Ned)
Vervaardiging
Maker
  1. Siebe Jan Bouma ()
Datering
Aankoop & Licentie
Verworven
opdracht
Licentie
BY-SA
Locaties
  • Kampen
Reproductie
Vervaardiger van reproductie
d/Arch

, –

Trefwoorden